Welcome to
Bistro O Mat!

 

Bistro O Mat serves carefully cooked contemporary food prepared with respect to Scandinavian and French traditions. We choose the best seasonal products, preferably domestic, organic and locally produced.

Our winelist focuses on European wines and includes wines produced organically as well as wines produced with respect to principles of sustainable development. Wine sets carefully combined with our menu assemblies always contain a rarity from our wine cellar.

Our lunches are composed of popular and traditional home cooked dishes, prepared by modern and fresh means. Sundays are reserved for brunch when an abundant and variable buffet for starters and desserts are set, while the main course is served to the tables. 

Welcome to enjoy!

 

Päivi & Marko Palovaara

Välkommen till
Bistro O Mat!

 

Bistro O Mat serverar noggrant tillredd modern mat, med anseende till de traditionella skandinaviska och franska anrättningssätten. Vi prefererar de bästa råvarorna i säsong och prioriterar inhemska, organiska och närproducerade produkter.

Vår vinlista koncentrerar sig på Europeiska viner och innehåller såväl organiska viner som viner producerade enligt principerna för hållbar utveckling. I vinpaketen, utvalda till menyhelheterna, inkluderas alltid någon raritet från vår vinkällare.

Som lunch serverar vi populär husmanskost med rätter tillredda på nutida och fräscht sätt. För söndagsbrunchen dukar vi en riklig och mångsidig buffé för för- och efterrätt, och serverar entrén till borden.

Välkomna för att trivas!

 

Päivi & Marko Palovaara

Sve / Eng

Kort på svenska   /   Briefly in English

©2017 Ravintola Ervasti